Booktrailer 2dd20

In this video

València, març 2022. La primera novel·la de Josep Masanas, Dos Daus de Vint, conta la història de Marcel, un avi que es veu obligat a afrontar l’últim tram de la seua vida aferrant-se a les il·lusions del seu net. Dos daus de vint cares determinaran el destí dels protagonistes a través de codis secrets, el fenomen hacker, i el món de la fantasia i els jocs de rol.

“Si la teva vida es decidís tirant un dau, repetiries alguna tirada?” és la frase que inicia aquesta novel·la, en què un joc més real que la pròpia vida està guiat per dos daus de vint cares. A partir de la màxima de què “mai és tard per descobrir coses noves i que no s’ha de tancar mai cap porta”, Masanas dona vida a personatges soferts que volen aprendre de nou a gaudir i s’aventuraran en un viatge ple de fantasia i enigmes que canviarà el món tal com el coneixem.

“En aquesta obra volia barrejar dos de les meues passions: els jocs de rol i l’interés que desperta en el jovent tot el que fa referència als hackers i els codis secrets”, assegura Josep Masanas, que es dedica a la docència en educació secundària. Com a curiositat, l’autor explica que el títol de la novel·la està inspirat en la xifra 2020, any en què la pandèmia de la COVID-19 “va servir per catalitzar” el llibre.

Descobreix més de l’autor i el llibre

Josep Masanas i Camps (Camós, 1977) viu a Banyoles, és enginyer informàtic i treballa com a professor de cicles formatius a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot. També escriu relats com ‘El mètode científic’, guardonat en el concurs de relats Inspirats pel Museu Darder de Banyoles; ‘Autoconsciència’, relat finalista en la modalitat de ciència-ficció en el XI Concurs ARC de Microrelats, organitzat per l’Associació de Relataires en Català; i ‘La primera fotografia’,  guanyador del Concurs de Relats d’Astronomia – Memorial Ramon Rubio de l’Agrupació Astronòmica de Barcelona. Alguns escrits de Masanas han estat publicats en els reculls de relats Ucronies i Els viatges singulars (Scito Edicions, 2019), així com ha escrit una novel·la curta titulada Roderes de Cometa (Fantraginers, 2017).

Et podria interessar

DEIXE EL SEU COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà.