Termes i Condicions

Naturalesa del contracte

Aquests termes i condicions són un contracte entre tu i la Fundació Scito. Fer ús de Diveos implica acceptar aquests T&C. En cas de no estar d’acord amb cap dels termes no podràs utilitzar Diveos.

Diveos podrà canviar els T&C en qualsevol moment. Si es fa un canvi, t’ho farem saber abans que aquest siga efectiu. Utilitzant Diveos durant o després de la data del canvi, implica acceptar els nous T&C. Si no els acceptes, cal que esborres el teu compte abans que els canvis es facen efectius, en cas contrari l’ús que faces de Diveos estarà subjecte als nous T&C.

Condicions de publicació

Sols publicarem vídeos en llengua catalana, en qualsevol variant normativa (català, valencià, balear). Serà motiu de no publicació o eliminació d’una publicació que aquesta no haja estat escrita en català-valencià-balear segons les normatives de les institucions lingüístiques filològiques competents i independents, i les recomanacions de les universitats.

No donarem suport a continguts ofensius cap a qualsevol col·lectiu per motius de sexe, religió, identitat o creença en general, ni a continguts pederastes.

Ets benvingut a publicar en Diveos continguts que hages publicat en altres mitjans, sempre que tingues els permisos necessaris per a fer-ho. El contingut publicat haurà de ser de creació pròpia, total o parcialment.

Autoria dels relats: Aquesta és una pàgina per a intercanvis literaris i l’autenticitat de les identitats és essencial. T’animem a posar el teu nom real i una foto visible. També és important incloure les dades pertinents relacionades amb activitats prèvies, curriculum, i activitat en xarxes socials i arxius digitals, amb els links que permeten connectar amb altres fonts de publicacions.

L’edat mínima per poder publicar és 16 anys.

Drets dels continguts i responsabilitats

Tu posseeixes els drets del contingut que has creat i pujat a Diveos.

Pujant continguts a Diveos, ens atorgues una llicència no exclusiva per publicar-los, incloent-hi qualsevol fet relacionat amb publicar (com ara anunciar-los, reformatar-los i distribuir-los). Diveos podrà publicitar aquests continguts, i/o utilitzar-los per promocionar la mateixa pàgina i/o els productes relacionats. Scito visual mai no vendrà el teu contingut a tercers sense el teu consentiment explícit.

Ets responsable del contingut del teu vídeo. Diveos podrà eliminar qualsevol contingut que hages penjat per qualsevol raó.

Diveos no es fa responsable de les opinions dels articles publicats ni de les opinions dels usuaris en general.

Escriu-nos

Si consideres que alguna publicació resulta ofensiva i no hauria d’estar publicada per favor escriu-nos a fundacio@scito.org.

Permanència d’articles

La publicació d’un article en Diveos significa que accedeixes a que forme part del fons permanent del web. Pots modificar o eliminar qualsevol dels teus posts durant la setmana següent a la publicació. Si vols eliminar vídeos del nostre fons permanents per raons justificades contacta amb fundacio@scito.org.

Cancel·lació del compte d’usuari

En cas de voler eliminar el teu compte d’usuari, contacta amb l’equip a través de fundacio@scito.org.

Els nostres continguts i serveis

Ens reservem tots els drets de la imatge de Diveos. S’entén per tant que no es poden utilitzar o adaptar els nostres elements de disseny (incloent-hi logos) sense un permís per escrit de scitovisual.org.

Menors

Diveos està adreçat a persones de 16 anys o més. Si utilitzes Diveos estàs per tant afirmant que ets major de 16 anys. Si ens adonem que algun/a usuari/ària és menor de 16 anys eliminarem el seu compte.

Seguretat

Si trobes cap vulnerabilitat de seguretat a Diveos, avisa’ns.